Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu

shiatsu,do-in,gezondheid,nederland,health,opleiding,school,cursus workshops,shiatsu-therapie,den-haag,diagnosis,gratis,stress, behandeling,beroepsvereniging,ontspanning,oplossing,treatment,vriendelijk,diagnose,fitness

Yuichi Kawada sensei

Yuichi Kawada - Sensei - Docent Niveau 4
Yuichi Kawada is geboren in Japan en begon Shiatsu te studeren op zijn achtste jaar. Zijn vader heeft 60 jaar Shiatsu gestudeerd en in praktijk gebracht in Japan. Zijn zoon volgde zijn voorbeeld en studeerde op verschillende scholen in Japan, waaronder Nippon Shiatsu School. Sensei Kawada is in Europa zonder meer de meest ervaren Japanse docent van diepgaande Oosterse medische kennis en de geschiedenis daarvan. Daarnaast heeft hij zich verdiept in de I-Ching en 9-star-ki en legt hij sterke verbanden met Shiatsu.

Door zijn praktijkervaring, ontdekte hij de connectie tussen de 12 reguliere meridianen en de acht Curious Vessels. Op basis daarvan heeft hij acht Do-In oefeningen ontwikkeld voor het strekken van de Curious Vessels. Zijn experimenten met deze acht wondermeridianen zijn opmerkelijk effectief. 

Yuichi Kawada is oprichter en directeur van Yoseido Shiatsu, de driejarige beroepsopleiding tot Shiatsu therapeut in België. In 2002 verscheen zijn boek “Essential Shiatsu” waarin hij schrijft over de rol van de acht wondermeridianen. In juni 2008 werd dit boek in het Duits uitgegeven. Yuichi Kawada geeft vanaf 1998 les aan niveau 4 van de N.S.K.S.

Het lesjaar met Sensei Kawada is ook erkend en geaccrediteerd als bijscholing voor shiatsu therapeuten, acupuncturisten en T.C.M/T.C.G. studenten en therapeuten, en wordt gezien als een zeer belangrijk toevoeging aan de geschiedenis en diepte van effectieve diagnostiek en behandeling. Hier worden deelnemers ingewijd in de kennis en praktijk die niet in andere opleidingen te vinden zijn in Europa.


<< Terug

<< Terug naar Bij-  en Nascholing

<< Terug naar Seminars

INSCHRIJVEN

   

 

Online inschrijven maakt het makkelijk!

PDF ALGEMENE VOORWAARDEN

KALENDER