Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu

shiatsu,do-in,gezondheid,nederland,health,opleiding,school,cursus workshops,shiatsu-therapie,den-haag,diagnosis,gratis,stress, behandeling,beroepsvereniging,ontspanning,oplossing,treatment,vriendelijk,diagnose,fitness

Kortingen

De N.S.K.S. is de meest voordelige  en volledige H.B.O. niveau geaccrediteerde shiatsu opleiding in Nederland. 

Het is ons streven on de opleidingskosten zo laag mogelijk te houden zodat het voor iedereen mogelijk is om de heilzame werking van shiatsu in de praktijk te ervaren, want shiatsu is meer dan alleen maar een studie. Het is een investering in jezelf en in je eigen gezondheid!

 

Goed om te weten

Wanneer je naar de open dag komt en je je die dag inschrijft voor cursussen, seminars of opleiding, dan krijg je kortingen op het lesgeld.


Wanneer je je inschrijft voor de opleiding op de open dag zelf, krijg je €100,- korting. Als je op de open dag iemand meeneemt, die nog niet eerder onderwijs heeft gevolgd aan de NSKS, en diegene schrijft zich ook in op de open dag, dan ontvang je nog eens €100,- korting. Bij betaling van het gehele lesgeld in één keer, een maand voor aanvang van de opleiding, krijgt je nog eens € 45,- cadeau! Dit zou betekenen dat je voor veel minder het eerste studiejaar kunt volgen!


Als je al de opleiding volgt en je neemt iemand mee die zich gaat inschrijven voor de opleiding (die nog niet bekend was met de school), dan ontvang jij ook €100,- korting op je lesgeld. Dit geldt ook wanneer je iemand naar de school brengt die alleen voor nascholing een jaar van de opleiding komt volgen.

Wil je eerst proeven van shiatsu voordat je aan de opleiding begint? Schrijf in voor een basiscursus volgen bij Alan Nash of Anushka Hofman.

Bij aanmelding van twee personen voor de basiscursus, ontvangen beide personen € 10,- korting op het lesgeld en betalen  p.p. Deze korting geldt ook alleen wanneer degene die je meeneemt naar de cursus nog niet eerder les heeft gehad op de NSKS. Mocht je tijdens of na de basiscursus besluiten om toch de opleiding te willen starten, dan ontvang je het bedrag dat je betaald hebt voor de basiscursus retour op het opleidingsgeld van het eerste jaar.


Als jij en degene die je meebrengt voor het einde van de basis cursus besluiten om de opleiding te gaan volgen, dan kun je de kosten van de basiscursus in mindering brengen op het lesgeld van de opleiding.


Direct terug verdienen

De kosten van de opleiding zijn aftrekbaar van de belasting. Daarnaast kan je de investering direct terug verdienen met de behandelingen die jijzelf gaat geven. Reeds vanaf het eerste jaar zijn de studenten geoorloofd voor hun behandelingen kosten in rekening te brengen. De N.S.K.S. hanteert hiervoor vaste bedragen. Meer informatie vind je in DE ALGEMENE VOORWAARDEN.


Voor meer informatie kunt u van dinsdag t/m donderdag contact van 10.30 tot 17.00 uur opnemen met het secretariaat op tel. 070 - 383 15 00. 


Alle jaren van de opleiding en verplichte extra seminars zijn HBO niveau geaccrediteerd door:
de K.T.N.O.


De opleiding start tweemaal per jaar


Homepage >>

KALENDER