Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu

shiatsu,do-in,gezondheid,nederland,health,opleiding,school,cursus workshops,shiatsu-therapie,den-haag,diagnosis,gratis,stress, behandeling,beroepsvereniging,ontspanning,oplossing,treatment,vriendelijk,diagnose,fitness

Oefenen

DEZE SITE WORDT AFGEBOUWD!!! OEFENAVOND VIND JE HIER

Zie  nieuwe up to date pagina hier 


De N.S.K.S. biedt elk jaar in het voor- en naseizoen studenten de gelegenheid om hun vaardigheden extra te ontwikkelen door oefenavonden en oef weekenden te organiseren. Deze avonden en weekenden zijn geschikt voor studenten van alle niveaus.


De serie oefenavonden beginnen op de maandag avond na de school open dag. 


Inschrijving vooraf verplicht

Bel de secretariaat 0031 (0)70 383 1500 voor informatie en inschrijving

Zie ook Agenda 2018/2019 hier


Begint Maandag avond 20.00 - 22.00 na elke Open Dag


Oefenavonden zijn gratis aangeboden door de N.S.K.S.


Speciaal voor opleiding studenten beginnen de oefenavonden weer op maandag 5 december a.s.


Elke maandagavond is er een oefenavond in de school onder leiding van begeleiders. Tijdens deze avonden kunnen uitsluitend NSKS opleiding studenten van diverse niveaus met elkaar oefenen en ervaringen uitwisselen.

Onze  begeleidersverzorgen altijd een interessante en leerzame avond. Elke avond begint met Do-In uitgevoerd door studenten onder begeleiding van ervaren mensen van de school gevolgd door stijl-,gedrag- en kata-oefeningen van basishoudingen en techniek met aandacht voor Ki-ontwikkeling, meridiaan leer en praktijkadvies op alle niveaus.

Per avond zijn er minimaal 10 en maximaal 18 deelnemers mogelijk. Oefenavonden zijn gratis en tellen ook als onderdeel van de 300 uren die voldaan moeten worden voor de opleiding. Thee en koffie worden verzorgd. De oefenavond seizoenen beginnen meestal direct op de avond na een Open Dag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretariaat. dinsdag, woensdag of donderdag tussen 10.00u en 17.00u voor meer informatie. 0031 (0)70 383 1500

Agenda