Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu

shiatsu,do-in,gezondheid,nederland,health,opleiding,school,cursus workshops,shiatsu-therapie,den-haag,diagnosis,gratis,stress, behandeling,beroepsvereniging,ontspanning,oplossing,treatment,vriendelijk,diagnose,fitness

OPEN DAG

Zondag 2 FEBRUARI 2020

DEZE SITE WORDT AFGEBOUWD !! VOOR OPEN DAG KLIK HIER

Zondag 2 FEBRUARI 2020 opent De Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu haar deuren voor publiek. Gedurende deze dag zijn er op school ervaren docenten en studenten aanwezig om geïnteresseerden kennis te laten maken en voor te lichten over de heilzame werking van shiatsu. Een ervaring die je niet moet missen.
Professioneel, verantwoordelijk en vol praktische tips en oplossingen van veel hedendaagse ongemakken. Shiatsu is in de lift dus niet je tijd verspillen met amateurs. Wij bestaan al meer dan 30 jaar en zijn meer dan in staat om mensen om te kunnen scholen tot hoogwaardige therapeuten op HBO niveau. Dat zegt onze accreditatie instituut, de KTNO en een sprei van professionele beroepsverenigingen die zorgen voor ondersteuning van onze therapeuten. Hier kan je met vertrouwen een nieuwe gezonde beroep aangaan en jezelf tegelijkertijd gezond en fit houden. 

Iedereen is van harte welkom om langs te komen en deel te nemen aan een van de open lessen, met docenten te praten en te genieten van demonstraties, video's en gratis diagnose, behandeling en advies. U kunt de gehele dag binnen komen lopen en bent niet verplicht om het hele programma te volgen. Hieronder vindt u het programma en meer informatie over de onderdelen van de open dag.


Adres
Hendrik Zwaardecroonstraat 197 - 199 Den Haag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat op 070 - 3831500. Open op dinsdag, woensdag en donderdag van 11.00 tot 16.00.

We hopen u te verwelkomen!


AANBIEDING: EXTRA KORTING OPLEIDING VOOR BEZOEKERS OPEN DAG!!

Bezoekers die zich óp de Open Dag inschrijven voor de opleiding niveau 1, ontvangen een extra korting van € 100,- op het lesgeld van het eerste jaar. Begint u samen met iemand anders die ook nieuw is, ontvangt u beiden nogmaals € 100,-. Bij Downloads & Links kunt u de waardebon downloaden. Voor meer informatie over kortingen klik hier


Presentatie Schema Open Day

Open Do-In les

Deze les wordt gegeven door Anushka Hofman, docente van Niveau 1 van de opleiding. Anushka is een van de meest ervaren Do-In docenten in Europa. In deze open les laat ze u kennis maken met de beginselen van Do-In. Iedereen, jong en oud, fit of of niet, kan hieraan deelnemen. Draag gemakkelijke en loszittende kleding.


Shiatsu demonstratie
De shiatsu demonstratie wordt gegeven door ervaren studenten van de school en gepresenteerd en begeleid door Alan Nash. Alan Nash is directeur van de school en heeft ruim 30 jaar ervaring met shiatsu. Gedurende de demonstratie geeft hij toelichting over de werking en kracht van shiatsu. Een must voor iedereen die meer wil weten van deze geneeskunst. 


Gratis diagnose en Behandeling
Een unieke mogelijkheid om de effecten van shiatsu direct in de praktijk te ervaren. Bezoekers kunnen zelf een behandeling geven en ontvangen. Zij worden hierin bijgestaan door studenten van de school. Alan Nash begeleidt de diagnose en behandeling en geeft informatie over de effecten die optreden.

Pauzes
In de pauzes in gelegenheid tot het stellen van vragen. De medewerkers van de school staan voor u klaar om u voor te lichten over de inhoud van de opleiding, cursussen of seminars. Onder genot van een kopje koffie of thee kunt u praten met studenten en docenten EN INSCHRIJVEN MET KORTINGEN OP CURSUSSEN EN OPLEIDING.

Programma OPEN DAG HIER

 

Interview met studenten