Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu

shiatsu,do-in,gezondheid,nederland,health,opleiding,school,cursus workshops,shiatsu-therapie,den-haag,diagnosis,gratis,stress, behandeling,beroepsvereniging,ontspanning,oplossing,treatment,vriendelijk,diagnose,fitness

Video en Clips geschiedenis

DEZE SITE WORDT AFGEBOUWD !! VOOR VIDEOS KLIK HIER

Hieronder is de preview/trailer van de Belgische docu over het werk van meester Kawada. the volle DvD is te kopen bij Belgische televisie.

Japans medicinale koken met Kyoko Onishi - 2010

Een korte video van het jaarlijkse kookseminar met de Japanse lerares Kyoko Onishi. Kyoko Onishi is gespecialiseerd in medicinaal koken volgens Orientaalse voedingsprincipes. Het eten smaakte heerlijk! Geniet van de 10 minuten lezing.


Shiatsu en Do-In masterclass op het Int. Shiatsu Congres van de FFST in Canet, Deel 6
Deel 6 van de serie van video's over het congres van de FFST van 17/18 oktober 2009. Deze video is het vervolg op deel 6 waarin Anushka Hofman te zien is. In dit deel gaat ze inop de lever energie. Het was een geweldige voorbereiding voor alle deelnemers om goed wakker te zijn en kalm te worden voor de geavanceerde seminars die erop volgden.Shiatsu en Do-In masterclass op het Int. Shiatsu Congres van de FFST in Canet, Deel 5

Deel 5 van de serie van video's over het congres. Deze video is het vervolg op deel 3 van de serie. In deze video presenteert Anushka Hofman weer nieuwe technieken en uitvoeringen met Do-In.  Duur: ongeveer 9.30 min.

 

 

Advanced Shiatsu bij de N.S.K.S. met Y. Kawada sensei - Deel 1

Deel 1 van een serie van video's waarin Advanced Shiatsu technieken te zien zijn. Yuichi Kawada sensei doceert het 4e jaar van de HBO beroepsopleiding voor de N.S.K.S. Duur: ongeveer 9.30 min.

 


Shiatsu en Do-In masterclass op het Int. Shiatsu Congres van de FFST in Canet, Deel 4

Deel 4 van de serie van video's over het congres. Deze video gaat verder op deel 2 van de serie. In deze video presenteert Alan Nash weer nieuwe technieken en uitvoeringen.  Duur: ongeveer 9.00 min.

 

 

Shiatsu en Do-In masterclass op het Int. Shiatsu Congres van de FFST in Canet, Deel 3

Deel 3 van de serie van video's over het congres. Deze video gaat naadloos verder op deel 1 met de Openings Do-In van Anushka. In deze video presenteert Anushka weer nieuwe Do-In strekkingen en posities.  Duur: ongeveer 9.40 min. 

 


Shiatsu en Do-In masterclass op het Int. Shiatsu Congres van de FFST in Canet, Deel 2
Deel 2 van een serie van video's over het congres. In deze video geeft Alan Nash op heldere en humoristische wijze inzicht in de relatie tussen de energie van de lever en de long, en tussen de milt en de long. Duur: 9.03 min.

Shiatsu en Do-In masterclass op het Int. Shiatsu Congres van de FFST in Canet, Deel 1
Deel 1 van een serie van video's over het congres. In deze video geeft Anushka Hofman een demonstratie Do-In en geeft zij uitleg over het effect en de uitvoering van de strekkingen. Duur: 10 min.
 
 


 
Yuichi Kawada sensei - clip van een moment tijdens een weekend van het 4de jaar 2008
Meester Kawada is de meest ervaren shiatsu docent in Europa en doceert in Nederland exclusief voor de N.S.K.S. Het is mogelijk om deze clip te zien op youtube in High Definition of via Download & links pagina als Kawada youtube High Definition.Introductie Shiatsu


Interview met eerste jaars studenten van de beroepsopleiding

Workshop door Alan Nash voor the International Shiatsu Society, de ISS in Kiental, Zwitserland

Do-In


Oefenweekend voor opleiding studenten met interviews, demonstraties en uitleg
Veilig om thuis uit te voeren, met een hoge anti-stress factor. De video is ook te zien in High definition via Downloads & Links onder Oefenweekend Clip

N.S.K.S. Moxa dag 2008


Do-In docenten in training bij De NSKS  met gastdocent - Yoff Kau.

Shizuto Masunaga -Seminar in Canada (rond 40 jaar geleden) Deel-1 van 4